• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14.00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

38 artikel(en)

per pagina

38 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Gebogen staven voor vrouwelijke intiempiercings

Gebogen staafjes worden omwille van hun vorm vaak voor vrouwelijke intiempiercings gebruikt. Als een staafje gebogen is, leent het zich namelijk erg goed voor piercings op een relatief vlak oppervlak. Het voordeel van een gebogen staafje in vergelijking met een recht staafje is dat de piercing beter onder de huid kan lopen en goed op zijn plek blijft zitten. Als je initiëel met een gebogen staafje gepierct werd, dan kan je zodra je piercing helemaal genezen is, je sieraad nadien gemakkelijk wisselen voor een hoefijzer of een ring. Al deze soorten sieraden hebben namelijk dezelfde gebogen vorm als het gebogen staafje. 

De bijzondere voordelen van gebogen staven

Zoals reeds vermeld, hebben gebogen staafjes het voordeel dat ze erg geschikt zijn voor piercings op vlakke plekken, zoals bijv. een Christina piercing. Een Christina piercing lijkt op een navelpiercing, met het verschil dat de Christina piercing een intiempiercing is, die aan de onderkant van de venusheuvel geplaatst wordt. Net zoals een navelpiercing met gebogen staafje erg populair is, is ook de Christina piercing erg populair en waarschijnlijk de meest voorkomende vrouwelijke intiempiercing. 

Een extra voordeel van gebogen staven, in tegenstelling tot een ring of hoefijzer, is dat deze goed onder de kledij verborgen kunnen worden. Eenmaal het staafje op zijn plaats zit, zijn enkel de uiteinden van de piercing zichtbaar en dat is erg handig als je bijv. nog niet helemaal gewend bent aan je nieuwe intiempiercing.

Verschillende soorten gebogen staven

Gebogen staven zijn in een veelvoud aan kleuren, materialen en ontwerpen te verkrijgen, zodat je werkelijk een ruime keuze aan sieraden hebt. We raden altijd aan om goed na te denken over het ontwerp van je intiempiercing. 

Als je niet zeker bent welk type sieraad het meest geschikt is voor je intiempiercing, dan kan je meer lezen over de verschillende soorten intiempiercings op onze infoblog, waar je met één blik te weten komt welke sieraden precies bij elk type intiempiercing passen.