• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 130 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 130 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Intiempiercings voor vrouwen

Intiempiercings vrouwen zijn erg populair geworden. Veel vrouwen kiezen voor een intiempiercing, omdat dat zowel ondeugend als mooi tegelijkertijd is. Bij BodyMod.be hebben we een groot assortiment aan intiempiercings voor vrouwen. We hebben intiempiercings in verschillende kleuren en vormen - hier zijn er piercings voor iedereen.

Voorts kom je hier ook meer te weten over vrouwelijke intiempiercings. Lees o.a. meer over de seksuele voordelen van een intiempiercing. Heb je geen zin om te lezen, bekijk dan gewoon ineens ons brede gamma sieraden. Daar vind je waarschijnlijk wel een intiempiercing die aan jouw smaak voldoet. 

Intiempiercings voor vrouwen zijn ondeugend en mooi tegelijkertijd 

Veel vrouwen hebben een intiempiercing omdat dat mooi en ondeugend is. Als vrouwen een intiempiercing hebben, hebben ze vaak een verhoogd libido en beleven ze meer plezier aan seks. Dat komt omdat intiempiercings op een plek zitten die erg gevoelig is, zodat elk contact met de piercing genot voor de vrouw kan veroorzaken, wat natuurlijk afhankelijk zal zijn van welke piercing je juist hebt. 

Een intiempiercing is sexy, verleidelijk en tegelijkertijd erg mooi. Je kan intiempiercings in veel verschillende vormen en kleuren krijgen, zodat je je piercing kan versieren met een erg persoonlijk sieraad. Het is saai om er net zoals de rest uit te zien, en een genitale piercing zal je zeker een persoonlijke toets verlenen, die bij je karakter en uitstraling past. 

Een mooie piercing vereist een goede hygiëne

Wil je dat je piercing mooi en proper blijft, dan is een goede hygiëne noodzakelijk. Het is belangrijk om je piercing regelmatig met het juiste verzorgingsproduct te reinigen, zodat je infecties en ontstekingen vermijdt. Bij BodyMod.be hebben we een grote en volledige verzameling aan verzorgingsproducten voor je. Zo kan je tegelijkertijd je volgende piercing en verzorgingsproduct bij ons kopen. We verkopen enkel producten van hoge kwaliteit, die ook binnen de branche als dusdanig erkend zijn. Onze zorgproducten zijn uiterst effectief en geven je piercing de beste zorg om mooi en gezond te blijven. 

Waar kan ik meer lezen over vrouwelijke intiempiercings?

Wil je meer lezen over intiempiercings voor vrouwen, bezoek dan onze informatieblog. Op de blog vind je een verzameling van interessante artikels over piercings, inclusief intiempiercings. Bij BodyMod.be zijn intiempiercings geen taboe en daarom schrijven we open en vrij over dit type piercings in onze infoblog. Naast artikels over piercings, kan je daar ook informatie over de verschillende soorten piercings en diverse materialen lezen. 

Veel genot met je intiempiercing.