• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Ringen voor mannelijke intiempiercings 

Ben jij ook op zoek naar een ring voor je intiempiercing? Let dan op, want een piercingring is niet zomaar een ring, er zijn erg veel verschillende soorten te verkrijgen. Welk type ring jij juist wil is meestal een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur, en natuurlijk ook van de de grootte van je intiempiercing. 

Ball closure ring

Velen kiezen voor een ball closure ring, omdat die gemakkelijk in gebruik zijn en omdat het ontwerp met het balletje erg stijlvol is. Het voornaamste type ball closure ring, is een ring waarbij een balletje tussen beide uiteindes geklemd zit. Het balletje kan er eenvoudig ingeklikt worden, dankzij de twee kleine putjes aan de zijkanten van het balletje waar de uiteindes van de ring ingeschoven kunnen worden. 

Gesloten ringen

Terwijl sommige mannen de voorkeur geven aan een ball closure ring voor hun intiempiercing, zijn er anderen die liever een gesloten ring, ook wel segment ring genaamd, verkiezen. Een gesloten ring laat zich kenmerken door het feit dat deze helemaal rond is en daardoor vrij door de piercing gedraaid kan worden. Je kan kiezen tussen een klassieke gesloten ring van chirurgisch staal of van acryl, wat veel lichter dan staal is. Als je kiest voor de grotere maten, dan kan het interessant zijn een ring uit acryl te kiezen. Zo zal je je piercing nauwelijks voelen, want acryl is erg licht. 

Unieke ringen

Had je graag iets unieks gehad, dat niemand anders draagt, dan hebben we ook dat voor je. Kies je voor kleinere maten, dan hebben we bijv. een vierkante ball closure ring voor je, die werkt zoals een normale ball closure ring, maar heeft de vorm van een vierkant. Zoek je eerder wat groters, wat mooi, uniek en gek tegelijkertijd moet zijn, bekijk dan onze piercingringen met spikes eens. We hebben zowel ball closure ringen met 6 afneembare spikes als een gesloten ring met 3 verwijderbare spikes. Het coole is, dat je de kleine puntige spikes er gewoon kan afschroeven, zonder dat je de ring moet uitdoen. Je kan de ring naar wens aanpassen - met of zonder spikes.

Let er a.u.b. op dat niet alle intiempiercings dezelfde afmetingen hebben, zo kan het dus zijn dat onze ringen niet in je piercing passen. Een ring met een diameter van 8 mm zal je waarschijnlijk niet passen. (hopelijk niet)