• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14.00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Gebogen staven voor mannelijke intiempiercings

Veel mannen geven de voorkeur aan een gebogen staaf voor hun intiempiercing, omdat de penis erg gevoelig is, en dit geldt extra voor piercings die in de lengte van de penis geplaatst worden. 

De plaatsing van piercings

Als de piercing zich horizontaal op de penis bevindt, kan je zowel een rechte- als een gebogen staaf gebruiken. Loopt de piercing echter verticaal, zoals bijv. een apadravya of een dydoe intiempiercing, dan is het voordeliger om een gebogen staaf te gebruiken. Het is minder aan te raden om een rechte staaf te gebruiken voor een piercing die verticaal zit, in tegenstelling tot een gebogen staaf zal een rechte staaf niet voldoende "vast" zitten in de piercing en bewegen. De meeste mannen verkiezen een gebogen staaf voor hun intiempiercings, maar dat is uiteindelijk ook een kwestie van smaak, want in principe kan je beide soorten staven gebruiken. 

Materiaal en design

Er zijn veel verschillende soorten van gebogen staven. Je kan bijv. een klassieke gebogen staaf van titanium kiezen met kleine balletjes op de uiteindes. Bij de keuze voor titanium, opteer je voor een kwalitatief hoogwaardig product, dat tegelijkertijd extreem hypoallergeen is en zonder twijfel erg stijlvol is. 

Er zijn echter nog veel andere opties, zoals bijv. PTFE dat een heel flexibel product is, zowel in gebruik als wat betreft het ontwerp van de sieraden. PTFE is een zachte en buigzame kunststof, die je bovendien zelf op maat kan inkorten. Staven van PTFE staan qua comfort bovenaan en zullen in een intieme context, door de vele beschikbare kleuren, zeker en vast opvallen. 

Natuurlijk kan je ook voor een gebogen staaf met spikes aan de uiteindes kiezen, die zijn evengoed te verkrijgen van allergievriendelijk titanium en ook beschikbaar in het zwart. Het zwarte staafje is dan gemaakt van chirurgisch staal dat bekleed wordt met een zwarte titanium coating.