Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 111 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 111 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Intiempiercings voor mannen

Bij BodyMod.be hebben we een groot assortiment aan intiempiercings voor mannen. Intiempiercings zijn voor velen heel mooie piercings, die tegelijkertijd prikkelend en provocatief kunnen werken. Leer meer over intiempiercings voor mannen. 

Waarom een intiempiercing?

Er zijn veel mannen die voor een intiempiercing kiezen. Daar zijn veel redenen voor. Hieronder vind je drie voorname redenen waarom bepaalde mannen graag een intiempiercing laten zetten. 

De adrenalinekick

Veel personen kiezen voor een piercing omwille van de onbeschrijfelijke adrelinestoot die daarmee gepaard gaat. En voor vele is een intiempiercing de ultieme kick binnen de piercingwereld. De grote kick is één van de redenen waarom velen kiezen voor een piercing "daar beneden". 

Pep je seksleven op

Als je een piercing op een intieme plek laat zetten, dan heeft dat ook invloed op je latere seksleven. Vrouwen kunnen met een ball closure ring gekieteld en gestimuleerd worden - en datzelfde kan ook bij mannen optreden. Met een intiempiercing kan je dus je seksleven aardig wat oppeppen. Aangezien mannen erg gevoelig zijn in hun genitale gebied, kan een intiempiercing een extra gevoel van plezier veroorzaken tijdens de seks. 

Decoratie voor je lichaam 

Veel mensen kiezen ook voor een intiempiercing, omdat ze vinden dat dat er goed uitziet. Net zoals velen ervoor kiezen zich te laten tatoeëren met een persoonlijk motief om hun lichaam te versieren, zijn er ook velen die een intiempiercing beschouwen als individuele decoratie. Dat kan met grote en kleurrijke piercingsieraden of met individuelere en stijlvollere stukken.

Hoe reinig je het beste je intiempiercing?

Net zoals bij alle piercings, moet je bij een intiempiercing ook een goede hygiëne hanteren. Zodra je een intiempiercing hebt laten zetten, moet je je piercing 's ochtends en 's avonds reinigen totdat de initiële, kritische periode voorbij is. Eenmaal je piercing helemaal genezen is, hoef je deze niet meer zo vaak te reinigen. Is de piercing volledig hersteld, dan raden we je aan je intiempiercing 1 - 2 keer per week te reinigen. 

Hoe maak je je intiempiercing het beste proper? Dat is een vraag die we vaak horen. Bij BodyMod.be hebben we een breed gamma voor je aan verschillende en erkende verzorgingsproducten voor piercings. Met behulp van deze producten zal je piercing de beste verzorging krijgen en mooie en gezond blijven. Als je meer wil weten over hoe je best je piercing reinigt, dan kan je daar meer over lezen op onze informatieblog. Daar vind je verschillende verzorgingstip voor je intiempiercing. 

Had je graag meer gelezen over intiempiercings?

Intiempiercings zijn voor velen taboe, maar gelukkig niet voor ons. Wens je meer te lezen over dit type piercings voor mannen, bekijk dan zeker onze informatieblog waar je veel informatieve teksten over het onderwerp zal vinden. Mocht je daarna nog vragen hebben of twijfelen, contacteer dan gerust onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. 

Veel plezier en genot met je intiempiercing.