• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 148 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 48 van 148 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Intiempiercing

De intiempiercing wordt steeds populairder, vooral bij de jongere generaties. De motivatie voor het zetten van een intiempiercing varieert van persoon tot persoon, maar is meestal gebaseerd op één van de volgende twee redenen: omwille van seksuele stimulatie of omwille van de esthetiek. Kom meer te weten over intiempiercings in deze tekst. 

Intiempiercings en seks

Onmiddelijk na het plaatsen van een intiempiercing is het een goed idee om een paar weken te wachten voordat je terug seksueel actief bent. Wees altijd aandachtig dat je je nieuwe piercing niet blootstelt aan sterke stimulatie of lichaamsvloeistoffen. Je moet een condoom gebruiken totdat de piercing hersteld is, ook al ben je al heel lang een vast koppel. De reden daarvoor is dat er een aanzienlijk infectierisico bestaat wanneer je met een open wonde (zoals een nieuwe piercing) seks hebt. Sterke, seksuele invloeden kunnen je nieuwe piercing nodeloos schaden zodat er bloedingen optreden of dat je piercing zelfs door het lichaam afgestoten wordt. Let er daarom extra op dat je tijdens de helingsperiode voorzicht omspringt met je intiempiercing. 

Intiempiercing voor vrouwen

Vrouwen hebben meestal andere redenene dan mannen voor het zetten van een intiempiercing.Vrouwen zelf worden gestimuleerd door een piercing in het onderlichaam, maar de piercing zal hun partner zelden stimuleren. Er bestaan verschillende soorten piercings en sommige daarvan zijn stimulerender dan andere. Bepaalde piercings zijn zelfs helemaal niet stimulerend maar enkel estethisch mooi. Wil je een intiempiercing laten zetten, ga dan altijd langs een professionele piercer. Hij of zij zal in staat zijn om je een optimaal resultaat te leveren en je bovendien de juiste informatie mee te geven over de correcte nazorg van je piercing. 

Intiempiercings en zwangerschap

Zwanger zijn is een gelukkige belevenis en heeft gelukkig ook niet veel invloed op je piercing. Het is belangrijk dat je niet tijdens de zwangerschap gepierct wordt, maar als je al een piercing had, dan kan je die gerust houden. Je moet je sieraad pas uitdoen tijdens het bevallen om te vermijden dat je sieraad er tijdens de weeën uitgeduwd wordt. Na de geboorte kan het sieraad dan terug aangebracht worden. Als je niet zeker bent, informeer je dan bij je piercer of je arts. 

Intiempiercings voor mannen

Intiempiercing hebben vaak een stimulerende werking voor de partner van mannen en zijn daarom erg geliefd door personen die wat extra's in bed willen. Je kan voorts met gemak een condoom blijven gebruiken, behalve als je erg grote sieraden draagt. In dat geval is het een goed idee om glijmiddel te gebruiken om wrijving tussen het condoom en het sieraad te vermijden. Houd er ook rekening mee dat grote sieraden het pessarium of gelijkaardige vormen van contraceptie bij vrouwen kan verstoren. Als het condoom te strak spant en het sieraad klemt, gebruik dan een grotere maat condoom. Normaliter zal een mannelijke intiempiercing de vrouw stimuleren, maar er zijn ook enkele vrouwen die dat net onaangenaam vinden. Vooral de intiempiercings met de naam "apadravya" en "ampallang" staan daarvoor bekend, hoewel vermeld moet worden dat de meeste vrouwen het net extra stimulerend vinden om seks te hebben met een man met intiempiercing. 

Intiempiercings - het kiezen van een piercingsieraad

Een paar intiempiercings, zoals bijv. een dydoe piercing vereisen dat de man in kwestie besneden is, maar algemeen gesteld kunnen zowat alle mannen een intiempiercing laten zetten. Welk piercingsieraad je daarvoor kiest, hangt er vanaf wat je precies wil bereiken. Piercings, zoals een prins Albert, apadravya, en ampallang vereisen dat de penis in erectie opgemeten wordt om de optimale maat van het sieraad te kiezen. De vuistregel is dat je de afstand tussen het ingangs- en uitgangsgaatje meet en daar 0,5-1 cm bijtelt.

Voor vrouwen is dat ietwat gemakkelijker, omdat hun geslachtsorganen niet veel veranderen. Hier is het belangrijk om het sieraadontwerp te kiezen dat je het meeste stimuleert, zo draag je in een horizontaal geplaatste clithoodpiercing bijv. best een ring voor optimale stimulatie. Had je liever een staafje gehad, kies dan voor een verticale clithoodpiercing, zo verkrijg je de beste stimulatie. 

Wanneer je niet helemaal zeker bent welke piercing voor jou het meest iis, wend je dan gerust tot onze klantendienst. Zij zullen je verder helpen met het zoeken naar een antwoord op je vraag. 

Je kan hier verder lezen door op het gewenste thema te klikken:

Mannelijke intiempiercings: Ampallang piercing, Apadravya piercing, Dydoe piercing, Frenulum piercing, Hafada piercing, Prins Albert piercing en Lorum piercing.

Vrouwelijke intiempiercings: Christina piercing, Isabella piercing, Clithoodpiercing, Clitoris piercing, Schaamlippiercing en Prinses Albertina piercing.