• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Grote piercingsieraden

Een 1,2 mm of 1,6 mm staafdikte past vrijwel iedereen. Maar wil je graag piercingsieraden met een grotere maat, van goede kwaliteit en tegen een voordelige prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Big gauge piercings - in het Engels

Bij BodyMod.be kun je piercingsieraden voor je stretch kopen, zonder dat je je kredietkaartinformatie moet doorgeven aan louche buitenlandse websites. In deze categorie bevinden zich piercingsieraden met afmetingen die gaan van 1,6 mm tot wel 12 mm, in alle materialen, kleuren en vormen. Had je toch graag nog iets anders gehad, dan kun je dat altijd aan onze klantenservice vragen, en dan gaan wij voor jou op zoek.

Stretching piercings

Als je al een gat met een diameter van 5 mm hebt, dan bestaat de mogelijkheid om dat met nog grotere piercingssieraden verder uit te rekken. Met zware piercingsieraden gemaakt van chirurgisch staal kun je bijvoorbeeld aan ''deadweight stretchen'' doen - waar het gewicht van het sieraad het gat dus verder zal stretchen. Daarna kan je het sieraad dan vervangen door bijv. een taper.

Grote piercings voor dagelijks gebruik

Mochten zware piercingssieraden voor dagelijks gebruik niet onmiddelijk voor jou weggelegd zijn, maar wil je ook niet dat je piercing weer dicht groeit? Dan kun je ook iets kiezen uit ons aanbod aan grote piercingsieraden van acryl of silicone. Het geringe gewicht gecombineerd met een grote diameter betekent dat je het sieraad voor dagelijks gebruik kan gebruiken zonder dat je oren last hebben van het gewicht van het sieraad. De flexibele sieraden van acryl en silicone worden door veel mensen dan ook verkozen boven de zware, metalen varianten.

De keuze is aan jou, en wij hopen dat je iets naar jouw smaak zult vinden!