Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Fake neuspiercings

Fake neuspiercings zijn handige piercingsieraden. Je neus laten piercien is een echt grote stap, want je neus zit precies in het midden van het gezicht. Daarom zijn nepneuspiercings een uitstekende optie voor diegenen die de knoop nog niet hebben kunnen doorhakken. Een andere indrukwekkende eigenschap is dat je meteen kunt kiezen welk ontwerp je wilt dragen. Bij een echte piercing zou je waarschijnlijk een eenvoudige stud moeten dragen totdat deze genezen is, maar dit is niet het geval bij een neppe neuspiercing! Je kiest eender welk ontwerp en kunt het meteen dragen! Als je de mooiste neppe neuspiercing wilt dragen, shop ze dan online bij BodyMod! We hebben een mooie selectie, waar je deze en nog veel meer ontwerpen kunt vinden:

Hoe fake je een neusstud?

Wil je zien hoe je eruit ziet met een neuspiercing? Je kunt een soortgelijk effect krijgen door ons transparant stuk met een kleine stenen ontwerp te dragen. Deze steen bevindt zich precies waar een echte stud zou zijn. Van veraf kun je nauwelijks het verschil zien. Als je vrienden hebt die graag gepiercet willen worden, kan een nep neuspiercing een cool cadeau voor hen zijn om te zien hoe het eruit zou zien om een echte piercing te hebben.

Hoe maak je een fake neuspiercing?

Ons beste advies is; maak er geen. Het is niet veilig om een DIY-sieraden te dragen. Waarom zou je moeite doen om er een te maken, wanneer je door onze prachtige ontwerpen op onze website kunt bladeren en je favoriete stuk kunt kiezen? Het is veel comfortabeler, veiliger en sneller om er een online te verkrijgen.