Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Fake Navelpiercings

Neppe navelpiercings zijn een uitstekende accessoire voor de zomer of elke andere gelegenheid waarbij je buik zichtbaar is. Wij bij BodyMod hebben vele neppe navelpiercings met unieke ontwerpen waar je uit kunt kiezen:

Een neppe navelpiercing is geweldig voor mensen die overwegen om een echte te laten zetten, maar er nog niet 100% zeker van zijn. Een neppe navelpiercing is een geweldige manier om te zien of het iets is wat je de hele tijd zou willen dragen.

Hoe kun je een fake navelpiercing maken?

Maak er geen! Het is nooit aan te raden om je piercings zelf te maken. Het is ook niet nodig als je een uniek stuk tegen een betaalbare prijs kunt krijgen. Onze nepjuwelen zijn veilig en klaar om te dragen. Ze zijn gemaakt van materialen die veilig zijn om te gebruiken en zullen je geen verwondingen of irritatie bezorgen. Als je zelf een ontwerp maakt, zijn deze factoren niet gegarandeerd. Houd het veilig en kies voor sieraden die zijn gemaakt door professionals.

Hoe kun je een navelpiercing faken?

Een ding dat je in gedachten moet houden bij het kiezen van nepjuwelen is dat het ontwerp alleen kan worden geplaatst met behulp van een ring die op je huid klemt, en de hanger hangt aan de ring. Het is heel gemakkelijk om het aan te doen, je moet de ring openen en aan de bovenkant van je navel bevestigen, precies waar een echte piercing zou worden geplaatst, en dat is het. Je hebt nu een coole, neppe navelpiercing!