• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Fake stretch - hoe krijg je een valse stretch

Als je vind dat plugs in een gestretcht oor er cool uitzien, maar je wil toch geen echte stretch, dan hebben we hier de oplossing voor je. Met een fake plug is het namelijk mogelijk om je oor een "stretch-look" te geven zonder het ook effectief te moeten stretchen. Onze fake plugs zien er 100% echte plugs uit. Het enige verschil is dat fake plugs zoals een oorbel gezet worden, zonder je oor te stretchen, cool nietwaar? 

Grote keuze aan fake plugs voor personen die geen echte plug willen

Bij BodyMod.be hebben we veel verschillende fake plugs in diverse vormen en kleuren. Zo hebben we bijv. een fake plug die er als een stopcontact uitziet. Deze plug in de vorm van een stopcontact is een leuk product, dat er in het oor uitziet als een echte plug. Daarnaast hebben we ook fake spiraaltaper. Een spiraaltaper is een cool sieraad en is bijzonder geschikt als fake piercingsieraad. Het is zeer moeilijk om het onderscheid tussen een fake- en een echte spiraaltaper te zien. 

Waarom fake plugs?

Er zijn veel mensen die een fake plug kopen, voordat ze permanent met het stretchen van hun oor starten. Ten eerste, fake plugs zien er zo goed uit dat ze moeilijk van echte plugs te onderscheiden zijn en zo kan je gemakkelijk testen of een stretch-look wel wat voor je is. Ten tweede, fake plugs zijn ook heel populair omdat niet alle mensen het durven om een echte stretch te hebben. Fake plugs zijn daarom een uitstekend alternatief voor een echte stretch. Met een fake plug heb je namelijk toch het gevoel dat je een stretch in je oor hebt, zo kunnen voorbijgangers bijv. niet uitmaken of je een echte- of een fake stretch hebt en dat maakt fake plugs erg populair. 

Houd je vriend / vriendin van piercings? Schenk hem / haar dan een fake plug

Fake plugs zijn een goed geschenkidee voor mensen die van piercings en lichaamskunst houden. Als je vriend of vriendin al een oorpiercing heeft, dan kan je hem of haar een passende fake plug of fake taper cadeau geven. 

Wil je meer weten over stretching en piercing in het algemeen?

Op onze informatieblog kan je een verzameling aan weetjes over stretching en plugs vinden. Onze collectie artikels handelt over zowat alles dat met piercing en stretching te maken heeft. 

Mocht je vragen hebben over een bepaald onderwerp, dan raden we je aan op onze informatieblog naar het antwoord te zoeken of onze klantenservice te contacteren. We helpen je immers altijd graag verder.