• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14.00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 121 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 121 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Fake piercings

Veel mensen overwegen een piercing te laten zetten, maar weten niet zeker hoe het resultaat er uit zal zien. Of misschien wil je alleen maar je vrienden en/of familie eens lekker choqueren...

Fake piercings zien er uit als echte piercings

Een neppe piercing is ontworpen om er uit te zien als een echte piercing, zodat je niet kunt zien dat het om een vervalsing gaat. Deze piercingsieraden worden door een magneetje op hun plaats gehouden.

Fake piercings zijn niet duurzaam

Het is belangrijk om te benadrukken dat nep piercings iets voor een paar uur of eventueel een dag zijn. Ze zijn totaal niet geschikt voor permanent gebruik, in tegenstelling tot fake plugs, die je net als normale oorbellen iedere dag kunt gebruiken. Zo moet je bijvoorbeeld erg voorzichtig zijn met een nep tongpiercing, aangezien deze los kan gaan en in je slokdarm of je luchtpijp terecht kan komen. Denk er vooral ook altijd aan om NIET met een nep tongpiercing in te gaan slapen.

Vind een veelvoud aan fake piercingsdesigns hier in de shop

In onze shop hebben wij een groot assortiment met alle soorten piercings, maar dan de neppe varianten daarvan, van tongpiercings tot lippiercings. Mocht je een specifiek verzoek hebben voor een bepaalde fake piercing in het bijzonder, wend je dan tot onze klantenservice, die altijd bereid is om je met raad en daad bij te staan.

Als je nog niet zeker bent, probeer dan eens een fake piercing

Als je nog niet helemaal zeker bent of een echte piercing iets voor jou is, dan kun je een fake piercing gebruiken om te kijken hoe je er met een echte piercing zou uitzien, voordat je effectief deze beslissing neemt. Steeds meer mensen doen dit dan ook als test voordat ze definitief beslissen.