Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Dermal anchor - micro dermal - one-point-piercing

De dermal anchor is zonder twijfel één van de mooiste piercingssoorten die er zijn. De piercingsieraden die je hiervoor kunt krijgen, zijn zelfs nog mooier. Dermal anchor piercings zijn bekend onder vele namen. Enkelen hiervan zijn: micro dermal, one-point piercing en natuurlijk dan dermal anchor.

In deze tekst kun je meer over de dermal anchor piercing lezen. Zo krijg je een breed overzicht van ons grote aanbod aan piercingsieraden voor dermals.

Klinkt een dermal anchor wel goed? Lees dan even verder!

Dermal anchor - Bij BodyMod.be hebben wij een groot en spannend aanbod

Wij zijn er trots op om zo'n groot aanbod aan dermal sieraden te hebben. Bij ons kan je een veelvoud aan lichaamssieraden in veel diverse vormen vinden. Wat je dus ook mooi vindt, of het nu dermals met stenen zijn, vergulde dermals of juist iets totaal anders - wij hebben sowieso wat naar jouw smaak. Zo hebben we momenteel zelfs een dermal in de vorm van een moer in ons assortiment. Werp eens een blik op ons grote aanbod, en bestel je volgende dermal anchor bij ons.

Dermal anchor - Wetenswaardigheden 

Als je de gelukkige bezitter van een dermal anchor of een micro anchor bent, dan weet je dat je daar het bovenste balletje van kan afschroeven. Een gedeeld kenmerk van onze sieraden, waar je het bovenste balletje van kan afschroeven, is de maat van hun doorsnede. In Europa gebruiken wij vrijwel altijd dezelfde maat, of het nu Spanje is of Belgïe is. Daarom kun je hier rustig een nieuw sieraad bestellen, zonder te twijfelen of dat wel op je dermal anchor zal passen.

100% zuivere materialen voor dermal anchor

De materialen die gebruikt zijn voor onze piercingsieraden voor dermal piercings zijn ofwel chirurgisch staal, ofwel titanium. Zo hoef je wanneer je een nikkelallergie hebt niet bang te zijn, aangezien zowel chirurgisch staal als titanium geen nikkel vrijgeven. Deze twee materialen zijn daardoor erg geschikt voor lichaamssieraden. In ons assortiment aan piercingsieraden voor dermals vind je enkel sieraden die ofwel van chirurgisch staal ofwel van titanium gemaakt zijn.

Hoe kan ik mijn piercing het beste verzorgen?

Als je een piercing hebt laten zetten, is het belangrijk om aan goede hygiëne te denken. Zolang je piercing nog niet 100% geheeld is, moet je zowel 's ochtends als 's avonds de wonde met verzorgingsproducten reinigen, om ontstekingen en infecties te vermijden. Zodra de wonde helemaal hersteld is hoef je de piercing nog maar 1 of 2 keer per week te reinigen.

Wij raden aan om gebruik te maken van speciale verzorgingsproducten voor piercings tijdens het reinigen van je piercing. Bij BodyMod.be hebben wij een groot aanbod aan professionele verzorgingsproducten, die effectief reinigen en verzorgen. Als je niet zeker bent over de hygiëne, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je altijd helpen.

Bezoek onze infoblog en ontdek meer over piercings

Als je meer over de wereld der piercings en alles wat daarmee te maken heeft wilt leren, neem dan eens een kijkje op onze informatieblog. Wij hebben veel moeite gestoken in het schrijven van spannende en inspirerende artikelen met informatie over piercings en thema's die daarmee te maken hebben. Hier kun je antwoorden op veel vragen vinden, zoals de voor- en nadelen van verschillende materialen, of van verschillende piercingssoorten en alles over een correcte hygiëne.

Vind je nog steeds geen antwoord op je vraag? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.