• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Kies je categorie piercingsieraden

Hier vind je alle soorten piercingsieraden.
Hieronder kan je een categorie kiezen en zo snel je volgende sieraad vinden.

Artikelen 1 tot 48 van 1356 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 1356 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Piercings

Bij BodyMod.nl verkopen we allerhande sieraden en toebehoren voor je piercings. We zijn er trots op een service en producten aan te bieden van een kwaliteit die onze klanten nog niet eerder op het internet gezien zullen hebben. 

Piercingsieraden

Onze voorraad aan piercingsieraden is groot en alles wat je in je winkelkar kan leggen, is onmiddelijk leverbaar. Dit betekent dat wij je piercingsieraden, die voor 16.00 bij ons besteld zijn, nog dezelfde werkdag versturen. 

Navelpiercing

Onze keuze aan navelpiercings, behoort tot de grootste in Europa en wordt onderverdeeld in de volgende categorieën:

Vooral onze gepersonaliseerde sieraden zijn heel populair en in deze categorie bieden we o.a. navelpiercings met hangers in de vorm van letters of sterrenbeelden aan. Gun jezelf een piercing of verras een vriend/vriendin met een heel persoonlijk geschenk. Ook voor zwangeren hebben we een nieuwe categorie aangemaakt.

Tongpiercing

Ook onze keuze aan sieraden voor je tongpiercing is groot en we breiden ons aanbod continu uit. Al onze tongpiercings zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en we verkopen enkel chirurgisch staal van de klasse 316L. 

We bieden de volgende categorieën tongpiercings aan:

Daarenboven bieden we natuurlijk ook alle andere piercings voor de tong aan en uiteraard ook alle mogelijke reserveonderdelen voor je piercings.

Lippiercing

Lippiercings zijn heel verschillend wat betreft de sieraden, want in sommige lippiercings kan je enkel een speciaal ontworpen sieraad dragen. Bij ons kan je ook voor alle bestaande soorten lichaamssieraden voor je lippen terecht. We hebben onze categorieën voorzien van "sorteeropties", om je zoekproces naar het geschikte sieraad te vergemakkelijken. De categorieën omvatten o.a.: 

Denk er altijd aan dat onze klantenservice bereid is om je te helpen met het zoeken naar het gepaste sieraad.

Oorpiercing

Oorpiercing is een breed begrip, dat veel verschillende soorten piercings dekt, waarvoor je bij ons een ruime keuze aan sieraden kan vinden. Zoek naar sieraden in onder andere de volgende categorieën: 

Aangezien oorpiercings ook op veel andere plekken gebruikt kunnen worden als tragus of helix, kan je je sieraad kiezen uit een grote collectie ringen, staven en labrets, die je allemaal kan gebruiken voor je verschillende piercings, zolang die maar door een professionele piercer met een naald gezet zijn.

Tepelpiercing

In de categorie met tepelpiercings zal je niet alleen de gebruikelijke ringen en staven met een eenvoudig design vinden, maar ook staven en ringen met spannende vormen en ontwerpen, zoals mooie tepelpiercings voor bijzondere aangelegenheden. Het enige waar je aandacht aan moet besteden wanneer je een sieraad voor je tepelpiercing koopt, is dat je 1,6 mm draaddikte kiest en een bepaalde diameter of lengte aangeeft. Mocht je niet zeker zijn over de grootte van het sieraad of welk materiaal juist te kiezen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je via mail, telefoon of onze live-chat verder te helpen. 

Intiempiercings

Als je een intiempiercing hebt, ongeacht of je van het mannelijke of het vrouwelijke geslacht bent, dan hebben we een grote keuze voor je aan zowel normale sieraden als aan speciale sieraden. We maken enkel gebruik van volstrekt veilige materialen, zodat je je geen zorgen moet maken over het beschadigen van je intieme zones. Je kan hier sieraden voor je intiempiercings vinden, zoals bijv. een Christina, Isabella, Prins Albertclithood piercing of één van de vele andere spannende piercings.

Fake Piercings

Heb je nog geen ervaring met het laten steken van een gat in je lichaam of heb je de moed nog niet gevonden, dan kan je met onze fake piercings beginnen. Zo kan je onder andere je grootmoeder met een nep stretch of een nep tongpiercing ergeren. Je vindt alle soorten van "vervalste" piercings in onze categorie fake piercings.

Andere piercingsieraden

Er zijn natuurlijk ook nog andere categorieën, zoals: 

Plugs en Tapers

We bieden ook een groot assortiment plugs, tunnels en tapers, zodat je alles wat je voor stretching nodig hebt bij ons in de shop kan vinden. Bij BodyMod.nl zij we er erg op gericht dat onze prijzen, materialen én service goed zitten, zodat je alles voor je stretch op één plek kan kopen. Mocht je daarenboven hulp in verband met stretching nodig hebben, twijfel dan niet en contacteer onze klantendienst of lees meer in onze gratis stretching guide

Abonneren op RSS-feed