• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Tongpiercings in package deals

Hier kun je een koopje vinden als je bereid bent om een rits nieuwe tongpiercings in één keer aan te schaffen. Als je één van onze verschillende package deals koopt, dan kies je voor een grote hoeveelheid piercings voor een lage prijs. Onze tongpiercing pakketten bevatten 4-8 tongpiercings per pakket, afhankelijk van de piercing. De prijs per stuk wordt dus veel voordeliger als je besluit om piercings op deze manier aan te schaffen.

Tongpiercings van acryl

Wij hebben verschillende pakketten met tongpiercings van acryl, maar één van de meest populaire is het combinatiepakket met zes glow-in-the-dark tongpiercings uit acryl. Je krijgt dan zes mooie kleuren die allemaal licht geven in het donker en dus zeker zullen opvallen als je aan het praten bent.
Acryl is een zacht materiaal en dus veilig voor de tanden wanneer je per ongeluk op je piercing bijt. Een acryl piercing kan doorbreken als je er te hard op kauwt, maar het is altijd beter dat je tongpiercing of het balletje breekt dan dat je tanden breken.

Als je een tongpiercing van extra zacht materiaal wilt hebben, kun je eens naar onze package deal met 8 teflon (PTFE) tongpiercings kijken, die in 8 verschillende felle kleuren geleverd wordt. PTFE is een ultra-zacht materiaal dat erg comfortabel aanvoelt in de mond, en zacht is voor je tanden.

Tongpiercings van metaal

Als je een ervaren gebruiker van tongpiercings bent, zul je misschien de voorkeur geven aan metalen tongpiercings. Er zijn hierin ook meerdere opties, maar één van de meest geliefde package deal is die met staafjes van chirurgisch staal en 7 bijbehorende topballetjes met steentjes in 7 verschillende kleuren.

Als je op zoek bent naar iets wat meer eigenzinnig en vlotter is, kun je ook voor onze package deal gaan met een staaf met 5 verschillende soorten balletjes. Zo zitten er bijvoorbeeld balletjes in de vorm van een ster en een hart bij.

Als je voor de allerbeste kwaliteit gaat, is onze package deal met 5 titanium gecoate tongpiercings in verschillende kleuren precies wat je zoekt. Hierbij krijg je 5 complete tongpiercings in verschillende, lichtgevende kleuren. Je tong zal je dankbaar zijn ;)