• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14.00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Lippiercings in package deals

Hier heb je de mogelijkheid om voor een voordelige prijs meerdere lippiercings tegelijkertijd te kopen. Als je een package deal koopt, bespaar je aanzienlijk meer geld dan wanneer je losse piercings per stuk aanschaft. Zo hebben wij bijvoorbeeld pakketten met labrets, welke erg geschikt zijn bijvoorbeeld Madonna / Monroe piercings. Ze kunnen ook in onderlippiercings gebruikt worden.

Als je niet helemaal zeker bent bij elke soorten piercings labrets goed passen, kun je daar meer over lezen in onze blog.

Verschillende opties

Wij hebben verschillende soorten labrets, zowel los te verkrijgen als in package deals. Één van onze meest geliefde varianten is een pakket met 5 glow-in-the-dark labrets in 5 verschillende kleuren. Het glow-in-the-dark effect laadt zich overdag op om 's avonds helemaal op te leven tijdens het nachtleven.

Als je meer van het klassieke en vrouwelijke houdt, gaat je voorkeur misschien juist uit naar onze stijlvolle labrets uit glanzend gepolijst chirurgisch staal met parels en stenen in verschillende kleurencombinaties. In dit pakket krijg je wel 8 labrets met stenen voor een voordelige prijs. Als je een echte koopjesjager bent, is dit zeker wat voor jou!

Wanneer je nog spaarzamer in je keuze wilt zijn, en liever graag eens van kleur wisselt, kun je ook eens een labret van chirurgisch staal met 8 verschillend gekleurde acrylballetjes bestellen.

Zoals je kunt zien, zijn er vele mogelijkheden om voor een koopje je lippiercing met sieraden uit onze package deals op te fleuren.