• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

33 artikel(en)

per pagina

33 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Voordelige piercings met package deals

Piercings voor een gunstige prijs aanschaffen is iets waar iedere piercingbezitter van houdt. Dat is echter niet altijd mogelijk wanneer ook de kwaliteit, zekerheid en de service hoog moeten zijn, maar bij BodyMod.be vind je dat toch allemaal samen.

Als je één van onze package deals koopt, kun je er zeker van zijn dat je geld bespaart. Wij verzekeren jou dat je bij ons de beste inhoud en topkwaliteit krijgt, en door een verbeterd voorraadsysteem ook snelle levering. Dat betekent dat wij jou de meest gunstige piercings aan kunnen bieden, aangezien er geen tussenhandelaar bij komt kijken en wij direct vanuit onze eigen voorraad verzenden.

Bespaar geld door de aankoop van grote hoeveelheden piercings

Wat al onze package deals gemeen hebben, is dat je werkelijk veel kunt besparen als je een hele reeks van dezelfde soort piercingssieraden koopt. Als je bijvoorbeeld 8 tongpiercings koopt, kies je voor piercingssieraden voor minder dan € 2,- per stuk. Maar misschien vraag je je nu af, wat moet ik met zoveel van dezelfde soort piercings als ik ze toch niet tegelijkertijd kan gebruiken? Het antwoord is simpel: dan heb je ze alvast op voorraad. Wat ook een goede optie is, is het aankopen van een grote voorraad met vrienden om de deal helemaal aantrekkelijk te maken.

Voordelige tong-, navel- en lippiercings

Hier in deze categorie vind je piercingssieraden voor tongpiercings, navelpiercings, lippiercings enz. Wij zijn volcontinu bezig met het uitbreiden van ons assortiment, en hopelijk vind je hier een package deal die aan jouw wensen voldoet.

Al onze lichaamssieraden met een plastic staafje hebben het praktische voordeel dat je deze zelf kan inkorten. Als de navelpiercings die je koopt dan bijvoorbeeld een beetje te lang zijn, kun je er gewoon een stukje afknippen. Schroef daarna een metalen balletje over de staaf om zo ook meteen een nieuw schroefdraad aan te brengen op de staaf. Vervolgens kan je er gewoon terug een plastic piercingballetje op schroeven. Hetzelfde geldt ook voor de plastic tongpiercings en de lippiercings in deze package deals.

Abonneren op RSS-feed