• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Op deze pagina kan je ons aanbod aan nieuwste sieraden bekijken. We streven ernaar om ons assortiment dagelijks up-to-date te houden. Dat betekent dat we deze pagina regelmatig met nieuwe sieraden vullen, want er is  niets beters dan nieuwe sieraden voor je piercings te hebben. Ben je dus van mening dat je navelpiercing wat saai geworden is, bestel dan snel een nieuw sieraad voor je navel bij ons. We hebben een grote keuze aan navelpiercings.

Veel nieuwe sieraden bij BodyMod.be

Zoals eerder vermeld, hebben we een heleboel nieuwe sieraden bij BodyMod.be. We zijn altijd mee met de actuele trends wat betreft lichaamsversieringen. Dat is meteen de reden waarom je bij ons altijd de nieuwste piercings zal vinden. Zodra we een nieuw sieraad in voorraad hebben, zal je dat op de site kunnen zien. Als je het dus belangrijk vindt om hip en trendy te zijn, dan raden we je aan om regelmatig deze pagina te bekijken. 

Pep je outfit op met een nieuw sieraad

Wil je graag je outfit wat oppeppen, bestel dan hier een nieuw sieraad. Ook al geloof je het niet, een nieuw sieraad springt weldegelijk in het oog. Zeker in de zomer wanneer je bijv. een T-shirt draagt en je navelpiercing en het sieraad dat je daar in hebt goed te zien zijn. Zo zal je zeker opvallen met bijv. onze navelpiercing met uilenhangertje.

Soms zijn zelfs een paar oorbellen al voldoende om je outfit helemaal te doen herleven. Ongeacht wat je ook zoekt, bij ons vind je altijd de nieuwste piercingsieraden. 

Ontdek je volgende piercingsieraad hier in de BodyMod.be shop

Zoals we eerder al gezegd hebben, we bieden je een brede waaier aan nieuwe sieraden aan in de BodyMod.be webshop. Hier kan je terecht voor sieraden in een haast onbegrensd aantal kleuren, vormen en motieven. Onze piercingsieraden zijn van hoge kwaliteit zodat je met een gerust hart bij ons kan bestellen. Doe je dit tijdens weekdagen nog voor 15.30 uur, dan versturen wij dezelfde dag nog je pakket op. Heb je voor meer dan 15,- € aan goederen besteld, dan rekenen we je zelfs geen verzendkosten aan. We streven ernaar om je een onvergetelijke winkelervaring aan te bieden en hebben daarom een echt goede klantenservice die je altijd met je vragen zal bijstaan. 

Hopelijk vind je precies dát sieraad waar je naar op zoek was :-). 

Abonneren op RSS-feed