Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Neusstaafje in vele kleuren met een steen uit opaliet

4,90 €
Op voorraad

Deze enorm mooie neusstaaf is verkrijgbaar in verschillende varianten, voor als je graag een makkelijk en mooi sieraad hebt, zonder daarvoor een compromis te hoeven sluiten. De neusstaaf is super makkelijk om in te doen en ook weer uit te nemen, en leent zich dan ook heel goed voor mensen die graag en vaak van neussieraad wisselen. Als je ervan houdt om je neussieraad met de outfit die je draagt of je humeur te laten matchen, dan is dit neusstaafje hier het perfecte sieraad. Het neemt slechts enkele seconden in beslag om van sieraad te wisselen, dus je kan op haastige dagen snel de deur uit.

Deze neusstaaf van chirurgisch staal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het zwarte model is wel het meeste markante model te noemen, maar alle andere kleuren zijn ook heel mooi op hun eigen unieke manier. Kies je het glanzende model, dan heb je tevens de mogelijkheid om tussen een wit, blauw, groen of roze opaalsteentje te kiezen.

Opaliet is een geopaliseerde glansvorm die gemengd is met metaal, wat de mooie steen zijn schitterende glans geeft. Opaliet staat tevens ook bekend om de visualiserende competenties van de drager te bevorderen. Opaliet heeft daarnaast ook een stabiliserend effect op de gemoedstoestand van de drager.

Er zijn eigenlijk alleen maar hele goede redenen om deze super mooie neusstaaf aan te schaffen, dus haast je vandaag nog en kies jouw persoonlijk favoriet.

Details
NaamNeusstaafje in vele kleuren met een steen uit opaliet
SKUNose-108
Staafdikte0.8 mm.
TypeNeusstud
PlaatsingNeusvleugel
Lengte6 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Balgrootte2 mm.
Type edelsteenOpaliet
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Neusstaafje in vele kleuren met een steen uit opaliet
Uw waardering
Neusstaafje in vele kleuren met een steen uit opaliet