Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Neusstaaf van 14 karaats goud met een driehoekige steen

Niet op voorraad

Een neusschroefje met steen bestaat vaak uit een traditionele ronde steen. Dit model is daarentegen verheven met een driehoekige steen, wat je niet iedere dag ziet. Tegelijkertijd is de neusstaaf gemaakt van 14 karaats goud. In dit geval kies je zelf of je graag 14 karaats goud of witgoud wilt hebben. Beide modellen zijn 14 karaats goud en bevatten dus dezelfde hoeveelheid goud.

De neusstaaf heeft een klein balletje aan het uiteinde van de staaf, wat fungeert als het stopje van het sieraad. Het balletje is iets groter dan de 0,8 mm staaf. Zodoende blijft het in de neus zitten, en kan het er niet uit vallen, aangezien het balletje daadwerkelijk als een stop in de neus fungeert. Maar het is ook weer niet zo groot dat het op te merken in de neus.

De staaf is zoals vermeld 0,8 mm dik en ongeveer 6 mm lang. De facet geslepen steentjes meten ca. 3 mm in diameter. Dus, als je nog op zoek bent naar een luxe sieraad voor je neus, en een bijzonder gevormd steentje wel kunt waarderen, dan is dit model een goede keuze.

Details
NaamNeusstaaf van 14 karaats goud met een driehoekige steen
SKUNose-165
Staafdikte0.8 mm.
TypeNeusstud
PlaatsingNeusvleugel
Lengte6 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Neusstaaf van 14 karaats goud met een driehoekige steen
Uw waardering
Neusstaaf van 14 karaats goud met een driehoekige steen