Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

KOOP 3, BETAAL 2
100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Neusstaaf van 14 karaats goud met drie kleine steentjes

35,90 €
Op voorraad

Het neusstaafje dat je op de afbeelding hierboven ziet heeft de fijnste kleine steentjes, die op hun plek gehouden worden door het puurste 14 karaats goud. Ze liggen alle drie dicht op elkaar en vormen zodoende een kleine driehoekige bloemformatie met een klein goudknopje in het midden. Maar, og de drie steentjes samen op een bloemetje lijken of dat je er meer een drie-eenheid in ziet is helemaal aan jou natuurlijk.

Het neusstaafje is zoals gezegd gemaakt van 14 karaats goud. Het is niet van 24 karaats goud, wat ook een groot voordeel is aangezien 24 karaats goud een stuk zachter is. Dat betekent dan ook dat 24 karaats goud veel sneller beschadigd kan raken, dat het sneller kan buigen en dat er krasjes in kunnen komen. Het 14 karaats goud bevat ~0,58% zuiver goud. De rest is van andere materialen, om zo robuuster te worden. Met 14 karaats goud krijg je dus een sieraad dat veel weerbaarder en duurzamer (en uiteindelijk ook mooier) is dan 24 karaats goud.

Je kiest zelf of je het neusstaafje gemaakt wilt hebben van 14 karaats witgoud of van 14 karaats geelgoud. Beide varianten zijn echt 14 karaats goud, dus het is enkel de kleur die verschilt tussen de twee modellen. De lengte van de staaf is ca 6 mm en het meet 0,8 mm in dikte. Aan het uiteinde van de staaf zit een klein balletje, die slechts een fractie dikker is dan de rest van de staaf. Dit balletje zorgt er voor dat het sieraad niet uit je neus kan vallen terwijl je het draagt - het fungeert met andere woorden dus meer als een klein stopballetje in je neus.

Details
NaamNeusstaaf van 14 karaats goud met drie kleine steentjes
SKUNose-167
Staafdikte0.8 mm.
TypeNeusstud
PlaatsingNeusvleugel
Lengte6 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Neusstaaf van 14 karaats goud met drie kleine steentjes
Uw waardering
Neusstaaf van 14 karaats goud met drie kleine steentjes