Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Neusstaaf van 14 karaats goud met bloem

40,90 €
Op voorraad

Deze neusstaaf is gemaakt van echt 14 karaats goud en is uitgerust met het mooiste kleine bloemetje op de voorkant. De bloem is gemaakt door kleine transparante steentjes samen te zetten. Er zijn in totaal zeven kleine steentjes gebruikt, waarvan er zes de blaadjes zijn en een steentje in het midden. Het bloemetje meet c.a 5 mm in diameter en is ongeveer 2 mm hoog.

Het materiaal dat gebruikt is voor deze sieraden, is zoals gezegd 14 karaats goud. De reden dat er geen hoger karaats gebruikt wordt voor deze sieraden, is omdat het materiaal dan te zacht is. Hoe zuiverder het goud is, des te zachter het is. Dus, om dit materiaal te kunnen gebruiken voor sieraden, is het nodig om het met andere materialen te mengen om het zo harder te maken.

Je kiest zelf of je graag een neusstaafje van 14 karaats witgoud of 14 karaats geelgoud wilt. Witgoud geeft het sieraad een wat meer bescheiden uiterlijk, terwijl geelgoud natuurlijk juist meer klassiek is.

Ongeacht welk model je ook kiest, je ontvangt een mooi bloemetje voor je neuspiercing, bestaande uit 7 kleine, transparante steentjes die op hun plek worden gehouden door kleine vangarmpjes. De bloem zit op een c.a 6 mm lange staaf, welke aan het andere uiteinde een klein balletje heeft. Dit balletje is slechts iets dikker dan het staafje zelf. Dit balletje zorgt er voor dat het staafje niet uit je neus kan vallen terwijl je het draagt.

Details
NaamNeusstaaf van 14 karaats goud met bloem
SKUNose-161
Staafdikte0.8 mm.
TypeNeusstud
PlaatsingNeusvleugel
Lengte6 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Neusstaaf van 14 karaats goud met bloem
Uw waardering
Neusstaaf van 14 karaats goud met bloem