Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

KOOP 3, BETAAL 2
100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Neuspiercing uit 14 karaats goud met oneindigheidsteken

25,90 €
Op voorraad

Hier heb je nu de kans om een onwijs elegant en stijlvol sieraad voor je neus te kopen, een die gemaakt is van echt 14 karaats goud. Het sieraad is verkrijgbaar in twee varianten, en je kiest natuurlijk zelf welk model je het liefst wilt hebben. Kies tussen het klassiek gouden model en het witgouden model.

Het motief van deze neuspiercing draagt krachtige symboliek, aangezien het het bekende oneindigheidsteken voorstelt, wat op een 8 lijkt die op zijn kant ligt. Het mooie oneindigheidsteken kan van alles symboliseren, oneindige liefde, maar ook de oneindige weg van levenslessen die je ondergaat. Of misschien symboliseert het oneindigheidsteken wel iets heel anders voor jou, iets geheel persoonlijks. Maar dat is natuurlijk geheel aan jou.

Het sieraad zelf is gevormd als een neusstaafje met een kleine ''knik'' in het midden van de staaf. Dit geeft het sieraad een aantal voordelen die traditionele neusstaafjes niet hebben, en het is tegelijkertijd ook weer niet hetzelfde als een neusschroef. Net als bij neusstaafjes is het heel makkelijk om dit sieraad in te doen, en om het weer uit je neus te halen. Maar net als bij neusschroefjes zit dit sieraad hier ook een stuk veiliger in je neus, aangezien het binnenste deel van de staaf zich vlak op de binnenkant van je neusvleugel legt. Het sieraad kan er dus niet zomaar uitvallen, en er steekt ook zeker niets uit aan de binnenkant van je neus.

De prijs is ook heel erg gunstig, dus haast je en bestel dit mooie oneindigheidsteken van het puurste goud vandaag nog!

Details
NaamNeuspiercing uit 14 karaats goud met oneindigheidsteken
SKUNose-143
Staafdikte0.8 mm.
TypeL-vormige neusstud
PlaatsingNeusvleugel
Lengte6 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Neuspiercing uit 14 karaats goud met oneindigheidsteken
Uw waardering
Neuspiercing uit 14 karaats goud met oneindigheidsteken