Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Navelpiercing van 14 karaats goud met gedetailleerde sleutel-30%

Kerstkalender aanbieding!

...

216,30 € Vanaf 309,00 € -30%
Op voorraad

Kerstkalender aanbieding!

...

Niets past beter bij de navel van een kwaliteitsbewuste vrouw dan deze royale sleutel van echt 14 karaats goud. Dit sieraad is uiterst gedetailleerd, met een gekroonde sleutel die toegang biedt tot een schatkamer aan sensuele geheimen.

De sleutel is bezet met kleine, transparante steentjes die langs de gehele sleutel naar beneden lopen. De steentjes schitteren als een hemel vol met sterren wanneer het licht er op valt. Onderaan kun je drie kleine, discrete tandjes zien, als onderdeel van het sleutel ontwerp.

Als we naar boven kijken naar de top van de sleutel, zien we drie grote, omgedraaide druppelvormige stenen, die samen de mooie kroon vormen. De steentjes zitten vast met behulp van kleine vangarmpjes, die de steentjes van achteren vast hebben, en er voor zorgen dat de steentjes blijven zitten waar ze horen.

De hele sleutel hangt als een loshangende hanger aan een klassieke gebogen staaf met een top en onder bal. Dat betekent dat het sleuteltje vrij kan bewegen met de bewegingen van het lichaam. Het sieraad ziet er dan zelfs nog eleganter uit wanneer het gedragen wordt.

Je kiest zelf of je graag een model wilt hebben in het klassieke geelgoud, of liever voor het wat meer bescheiden maar toch stijlvolle witgoud gaat. Ongeacht welke goudvariant je ook kiest, zowel de top bal als onder bal zijn versierd met een mooie, transparante steen.

Details
NaamNavelpiercing van 14 karaats goud met gedetailleerde sleutel
SKUBelly-104
Campagne-30%
Staafdikte1.6 mm.
Type sluitingExterne schroefdraad
TypeNavelpiercing met hanger
PlaatsingNavel
Lengte10 mm.
Balgrootte4.5 mm.
Onderste balletje6 mm.
Is het item gelijmd?Ja
Aantal eenheden1 stuk
Totaallengte53 mm.
Lengte van de hanger33 mm.
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Navelpiercing van 14 karaats goud met gedetailleerde sleutel
Uw waardering
Navelpiercing van 14 karaats goud met gedetailleerde sleutel