Bezig met laden...

Navelpiercing met grote stenen in vele kleuren

80% of 100
1  Review
Niet op voorraad

Zelden zie je zo'n eenvoudig sieraad dat zo extravagant en opzichtig is tegelijkertijd. Deze navelpiercing is uitgerust met twee enorm mooie stenen in de top- en onderbal. De steen in de onderbal is groot en opvallend, en vult de hele onderbal op. De topbal is iets minder groot maar desalniettemin net zo mooi en matcht natuurlijk met de grotere steen qua kleur.

De mooie steen is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren die uiteenlopen van klassiek transparant naar zachte, vrouwelijke kleuren zoals lilla en roze, en verder zijn er sterkere kleuren zoals rood en turquoise. Het transparante model is tevens verkrijgbaar in zowel een glanzende als een goudkleurige variant. Als je voor de meest elegante keuze wilt gaan, dan is het goudkleurige model met de transparante steen een super goede keuze.

Het sieraad is verder heel goed geschikt voor dagelijks gebruik, aangezien er aan het sieraad geen losse hanger die aan kleding kan blijven hangen zit. Hier heb je dus echt de mogelijkheid om met dit navelsieraad alle aandacht naar je toe te trekken, terwijl je toch eenvoudig gestijld bent.

Details
SKUBelly-352
Staafdikte1.6 mm.
Type sluitingExterne schroefdraad
TypeBelly bar
Lengte10 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Balgrootte5 mm.
Onderste balletje10 mm.
Is het item gelijmd?Ja
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, helemaal
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Navelpiercing met grote stenen in vele kleuren
Uw waardering
Navelpiercing met grote stenen in vele kleuren