Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

TWIJFEL NOOIT AAN JEZELF, JE BENT STERKER DAN JE DENKT

Drie vrouwen, drie verhalen.

PRAGA

"Ik ben al sinds kind heel onafhankelijk en heb er altijd van gedroomd anderen te inspireren. Ik ben opgevoed met het idee dat ik al mijn dromen kan najagen in plaats van het blind volgen van sociale normen. Mijn creatieve geest heeft me tot een onverwachte mix tussen de spirituele wereld van yoga en de artistieke levensstijl van een fotograaf geleid. Ik kan me geen betere vorm van zelfexpressie inbeelden waarin ik tegelijkertijd kan groeien en mijn ervaringen kan delen om anderen hun eigen kracht te doen inzien."

SUNNY

"Ik heb mezelf altijd als een sterk, onafhankelijk en moedig persoon gezien. Ik ben opgevoed door een sterke vrouw die me altijd heeft laten zien dat in mijzelf geloven de sleutel tot succes is. Twijfel nooit aan jezelf, je bent sterker dan je denkt."

OLGA

"Ik voel me op mijn best wanneer ik achter mijn camera sta. In het leren anderen niet te oordelen, heb ik mijzelf geaccepteerd. Ik ben tot het punt gekomen waar ik de natuurlijke schoonheid van alle mensen om mij heen kan herkennen en waarderen. Mijn motto in mijn werk én voor mezelf is: Wees jezelf!"