Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Hartvormige plug uit rode agaat

8,90 €
Op voorraad

HIer presenteren we je een plug uit authentieke rode agaat, ook wel eens rode kwarts genoemd. Deze plug is echt donkerrood en heeft een hartvorm met ronde randen om ervoor te zorgen dat het een comfortabel sieraad is voor gebruik tijdens het dagdagelijkse leven. Deze plug is beschikbaar met een diameter van 6 tot en met 16 mm.

Hoewel rood de overheersende kleur is in deze plug, kan je ook nog enkele andere kleuren terugvinden die karakteristiek zijn voor het sieraad: zo kan je ook beige en lichtbruinen lijnen zien die ervoor zorgen dat elke plug echt uniek is. Mocht je twee plugs met dezelfde diameter willen, dan zullen we ons uiterste best doen om de twee plugs die het meest op elkaar lijken voor jou te zoeken, maar weet dat ze nooit helemaal identiek zullen zijn, omdat ze van een materiaal gemaakt zijn dat ons door moeder natuur wordt aangeboden.

Rode agaat behoort tot de verzameling van kwartskristallen die hun rode kleur te danken hebben aan het voorkomen van ijzer in de kristalstructuur. Men gelooft dat rode agaten de personen die hen dragen fysiek versterken en ook helpen om je dromen beter te onthouden. Daarenboven symboliseren en versterken ze de eigenschappen moed, kracht en harmonie.

Details
NaamHartvormige plug uit rode agaat
SKUPlug-109
TypePlug
MateriaalSteen
Diepte13 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Hartvormige plug uit rode agaat
Uw waardering
Hartvormige plug uit rode agaat