Bezig met laden...

Fake septumpiercing met gatenrand en balletjes

Niet op voorraad

Ontvang nu een te gekke septumpiercing, zonder dat je daarvoor gepierced hoeft te zijn. Hier krijg je namelijk een super mooi nep sieraad voor de neus, die je om het tussenschot moet klemmen. Als het sieraad zit zoals het hoort, dan ziet vrijwel niemand dat het geen echte septumpiercing is.

Dit sieraad is uitdagend in zijn ontwerp, met een mooi gaatjespatroon langs de onderrand. Er zijn vijf ronde gaatjes of ''boogjes'' in totaal, waarvan de middelste precies in het centrum van het sieraad zit, en groter is dan de vier overige boogjes. Verder is ieder boogje versierd met drie kleine balletjes in een piramide vorm in het gaatje zelf. Het grootste boogje in het midden, is bovendien ook versierd met een eenvoudig balletje aan de onderzijde van het boogje zelf.

Deze vette fake septumpiercing is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Ze zijn verkrijgbaar in klassiek blank glanzend, elegant goud en warm roodgoud. Alle varianten zijn mooi en opvallend op hun eigen manier, dus het is nu alleen nog een kwestie van persoonlijke smaak welke jouw favoriet is.'

Details
SKUFake-105
Type sluitingClip-On
TypeFake septum piercing
Diameter van de ring9 mm.
MateriaalMessing
Type coatingStandaard coating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, helemaal
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Fake septumpiercing met gatenrand en balletjes
Uw waardering
Fake septumpiercing met gatenrand en balletjes