Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Fake magneetpiercing met steen3 voor 2

Deze aanbieding eindigt in ...
Niet op voorraad
Deze aanbieding eindigt in ...

Heb je nog geen piercing laten zetten maar wil je er misschien wel eentje laten zetten? Dan kun je met deze fake magneetpiercing eerst eens uitproberen of je het leuk vindt, voordat je er aan begint. Dan heb je dus geen gat in je lichaam nodig om dit fake sieraad te gebruiken.

Het sieraad bestaat uit twee delen, waarvan één deel een kleine magneet is terwijl het andere deel een stuk metaal is voorzien van een steen. Je kunt het magneet plaatje bijvoorbeeld aan de binnenkant van je neus plaatsen en het andere stuk aan de buitenkant. Doordat het magneetje zo sterk is worden beide delen op hun plek gehouden. Een andere mogelijkheid is om het sieraad voor je lip of oor te gebruiken. Denk er echter wel aan, hoe dikker je lip of oorlel is, hoe zwakker het contact tussen het magneetje en het tegenstuk is.

Kleine opmerking: het sieraad is niet ontworpen voor dagelijks gebruik, maar slechts voor eenmalige gelegenheden, zoals bijvoorbeeld het choqueren van je familie of voor tijdens het uitgaan of feesten. Een goede mogelijkheid ook om te kijken of de piercing look je wel bevalt.

Details
NaamFake magneetpiercing met steen
SKUFake-85
Campagne3 voor 2
Type sluitingMagnetisch
TypeFake piercing
Type edelsteenZirkonia
Is het item gelijmd?Ja
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Fake magneetpiercing met steen
Uw waardering
Fake magneetpiercing met steen