Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Complete starterskit voor het stretchen

Niet op voorraad

Hier zijn alle aanbiedingen voor jou die zich willen stretchen, want hier krijg je gewoon een complete kit met alles wat je nodig hebt voor het hele proces. Om je gaten in je oor te rekken, begin je een gat te laten passeren dat iets groter is dan het gat zelf. Zodra je oor gewend is aan de nieuwe gatgrootte, krijg je een nieuw, groter gat. Op deze manier blijft je tapers in je oor dragen tot je de stretchmaat hebt die je wilt. In deze complete set krijg je kegels vanaf maat 1,6 mm. dat is de kleinste maat en tot 10 mm. in diameter.


De kegels die je in dit spel krijgt zijn zwart en gemaakt van acryl. Er zijn mensen die hun kegeltjes in het oor houden tot ze naar de volgende maat kunnen rekken, maar velen denken dat lange-termijn kegels vervelend kunnen zijn om te incorporeren. Maar je hoeft je geen zorgen te maken over deze complete starterskit, want je hebt ook twee tunnels in elke maat die je direct in je oren kunt stoppen na het verlies van je kegels. Plaats dan gewoon je tunnel tot het tijd is om naar de volgende maat te reiken.


Je krijgt 16 tunnels met in totaal één in elk van de acht maten. Deze tunnels zijn ook zwart, maar zijn gemaakt van zuiver chirurgisch staal. Ze zijn eenvoudig en gemakkelijk om in hun oor te plaatsen, waar ze worden bevestigd door het aanbrengen van de kleine o-ring. De kleine o-ring is gemaakt van elastisch rubber en zorgt ervoor dat je tunnel niet uit het oor valt.


Naast de genoemde tapers en tunnels krijg je ook de verzorgingsproducten die tijdens het strekken gebruikt moeten worden. Er zijn 10 stuks inbegrepen. Stretch smeermiddel, een smeermiddel dat in kleine zakjes wordt geleverd. Elke keer dat je een maat rekt, open je een van de zakjes en wrijf je een deel van de gelei in het gat in je oor en leg je een deel van de gelei op de tape om in te drukken. Dit maakt het hele proces een beetje gemakkelijker.


Als je een geur van je stretch tegenkomt, is dat niet ongewoon. Daarom krijg je ook een klein potje geparfumeerde gelei, dat is een uitstekend product om slechte geuren te elimineren. De geurige gelei is zeer geladen, dus de pot gaat lang mee.


Tot slot is er ook nog een fles Jojoba olie die een prachtig product voor stretchen. De complete startersset bevat:


8 stuks zwarte acryl tapes en 16 (8 paar) zwarte tunnels met chirurgische stalen o-ring, in de maten :

  • 1,6 mm.
  • 2 mm.
  • 3 mm.
  • 4 mm.
  • 5 mm.
  • 6 mm.
  • 8 mm.
  • 10 mm.

10 stuks. Stretchend smeermiddel

1 stuk Geurende gelei

1 stuk Jojoba-olie


Je krijgt 36 stuks in deze complete startersset die al je behoeften dekt tijdens het strekingsproces.

Details
NaamComplete starterskit voor het stretchen
SKUStretching-Kit-Basic
Type sluitingO-ring
TypeStreching set
PlaatsingStretching
Diameter van de stretchSet met verschillende groottes
KleurZwart
Aantal eenheden36 stuks
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Complete starterskit voor het stretchen
Uw waardering
Complete starterskit voor het stretchen