Nabehandeling van piercings

Wij bij BodyMod.be raden aan om steeds eerst het advies van je piercer op te volgen, ook wat betreft de reiniging en de nabehandeling van je piercings. Niet alle piercers gebruiken dezelfde methodes en het is jouw piercer die je de garantie op je piercing verstrekt. Het is daarom dus uitermate belangrijk dat je zijn/haar instructies opvolgt. Je kan natuurlijk onze tips als extra richtlijnen gebruiken, indien je graag wat meer over de nabehandeling (aftercare) van piercings wil weten of als je dringend een vraag beantwoord wil hebben, of als je simpelweg meer informatie nodig hebt over een specifiek thema zoals bijv. ontstoken piercings.

Onze aftercareguides zijn in twee afzonderlijke gidsen opgedeeld, die verschillen wat betreft de precieze locatie van de beschreven piercings. In één gids beschrijven we hoe je orale piercings zoals bijv. lippiercings of tongpiercings het best behandelt. In de andere gids beschrijven we dan de nabehandeling van normale huidpiercings zoals bijv. navelpiercings of tepelpiercings etc. Onze gidsen zijn gebaseerd op de aanbevelingen van de APP. De APP is de wereldwijde associatie van professionele piercers.

We hebben meer dan slechts één gids voor je

Zoals hierboven reeds gezegd, maakt het een verschil of je een huidpiercing of een piercing in de mond moet reinigen. Daarom is onze aftercareguide opgedeeld in twee.

Tegelijkertijd hebben we ook een gids geschreven over hoe je je piercingsieraad best behandelt. Zo bezorgen we je gratis 10 goede tips. Lees bijv. over hoe je je sieraad langer mooi en schoon houdt. Wist je bijv. dat je tandpasta kan gebruiken om het oppervlak van je sieraad echt goed proper te maken?

Last, but not least, we hebben natuurlijk ook een gids voor stretching. Ben je dus al bezig met stretching of overweeg je dat te doen, dan kan je hier nog wat goede tips krijgen. Om onze klanten de beste service te bieden, zijn we volop bezig de gids te vertalen, want die is voorlopig enkel in het Engels beschikbaar. We vragen je om wat begrip.

Je kan hier alle vier de gidsen naar je laten versturen en zo over alles wat je maar wenst verder lezen.

Nota: Laat je onze gidsen naar je opsturen, dan meld je je ook automatisch aan op onze nieuwsbrief. Die gebruiken we om je regelmatig op de hoogte te brengen van onze fantastische aanbiedingen aan piercings en stretching. Je kan je uiteraard op elk moment van onze nieuwsbrief afmelden.

 

Geef een reactie