Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Ballclosure-ring-uit-14-karaats-goud-met-vaste-opaalsteen

77,90 €
Op voorraad

Als het je ontbreekt aan een nieuwe ring voor je piercing en je graag iets van hoogwaardige kwaliteit wilt hebben, dan is deze ballclosure ring uit 14 karaats goud zeker het overwegen waard. De ring is met een kleine synthetische opaalsteen versierd, en is vast gemonteerd aan het einde van de ring. Dat betekent dat het balletje niet van het sieraad afgehaald hoeft te worden als je het sieraad in je piercing wilt zetten. Ook is het dus geen sluitbal. De ring moet ''getwist'' worden en ziet er uit als een twisterring. Als je de uiteinden in tegengestelde richting van elkaar getwist hebt, kun je hem in je lichaam zetten en weer in zijn oorspronkelijke vorm terug ''twisten''. Als je de ring zoals beschreven opent en sluit kan het goud niet zijn elasticiteit of vorm verliezen.

De ring kan in 14 karaats witgoud en 14 karaats geelgoud besteld worden. Beide varianten bevatten dezelfde hoeveelheid goud en de keuze ligt bij jou. Alleen jij kan kiezen of je liever het discrete witgoud of toch liever het klassieke geelgoud draagt. Beide modellen kunnen ook in verschillende staafsterktes besteld worden, en je kunt eveneens uit verschillende kleuren voor je opaalsteen kiezen.

Het balletje heeft een grootte van 2 mm bij een staafsterkte van 0,8 mm en 3 mm bij alle andere staafsterktes.

Details
NaamBallclosure-ring-uit-14-karaats-goud-met-vaste-opaalsteen
SKURing-113
Type sluitingDraaien
TypeTwisterring
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Clitoriskap, Frenum, Hafada, Lorum
Diameter van de ring8 mm.
Type edelsteenSynthetische opaal
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ballclosure-ring-uit-14-karaats-goud-met-vaste-opaalsteen
Uw waardering
Ballclosure-ring-uit-14-karaats-goud-met-vaste-opaalsteen