Ball closure ring met geoxideerde roos en opaalsteen

Op voorraad
4,90 €

Dit sieraad hier kun je gebruiken in veel verschillende plekken in het lichaam - dat is ook zo typisch voor dit soort ringen. Natuurlijk moet je er wel op letten dat het ontwerp van de ball closure ring alleen maar op één manier gedragen kan worden. Het sieraad staat bijvoorbeeld heel goed in een oorpiercing of in een neuspiercing. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de maten van het sieraad passen bij de maten van je piercing. Je kunt natuurlijk geen ring dragen die te klein is voor je piercing - of te groot, zodat je het er niet eens in kunt krijgen.

De ring zelf is gemaakt van chirurgisch staal en het balletje is gemaakt van messing, en vervolgens gecoat met een laagje antiek zilver. Deze coating geeft het balletje zijn mooie geoxideerde kleur, wat het ontwerp met de steentjes heel goed naar voren brengt. Het balletje is namelijk gevormd als een roosje, waarbij de witte strepen het roosje een vorm van diepte geven.

Zoals je al hebt gelezen in de alinea hierboven, zit er ook een steentje in het balletje. Het steentje is een synthetische opaalsteen, maar dat doet niets af aan de schoonheid van het steentje. Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren, waaronder bijvoorbeeld blauw en wit.

Meer informatie
SKU Ring-132
Staafdikte 1.2 mm.
Type sluiting Ball closure
Type Captive bead ring
Diameter van de ring 10 mm.
Materiaal Chirurgisch staal
Balgrootte 7 mm.
Kleur Glanzend
Type edelsteen Hars imitatie opaal
Type coating Standaard coating
Aantal eenheden 1 stuk
Secundaire materialen Messing
Is het sieraad gecoat? Ja, het balletje
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ball closure ring met geoxideerde roos en opaalsteen
Uw waardering