• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Vind massa's aanbiedingen bij BodyMod.be shop

Bij BodyMod.be zijn een heleboel aanbiedingen voor je piercings te vinden. We bieden vaak speciale aanbiedingen aan die gaan van prachtige tepelpiercings tot en met fake piercings. Op deze pagina kan je genieten van de verschillende aanbiedingen. Neem je tijd om alle aanbiedingen te bekijken, maar wacht niet te lang want al onze aanbiedingen zijn begrensd tot de huidige voorraad en dus geldt wie het eerst komt, het eerst maalt of om het met andere woorden te stellen, zolang de voorraad strekt.

Ontdek voordelige aanbiedingen en doe een koopje

Zoals we al vermeld hebben, zijn er bij BodyMod.be veel van onze producten in aanbieding. Daarom raden we je aan om onze site regelmatig in de gaten te houden, mocht je een koopje willen slaan en je vriend of vriendin te snel af willen zijn. Onze aanbiedingen bieden je de kans om veel geld te sparen en goede dealtjes te vinden.

Hoewel onze producten in aanbieding goedkoop zijn, betekent dit niet dat ze van lage kwaliteit zijn. De kwaliteit blijft namelijk precies dezelfde als die van onze producten met een normale prijs. Daarom kan je met een gerust hart onze producten in aanbieding bestellen zonder je zorgen te moeten maken over de kwaliteit. Wanneer je een nieuwe piercing bestelt, overweeg dan ook er een aantal verzorgingsproducten voor aan te schaffen. Het is namelijk uitermate belangrijk dat je bij het wisselen van sieraad het piercinggaatje goed reinigt zodat er geen infectie optreed. Op de pagina van onze verzorgingsproducten hebben we een brede selectie aan verschillende reinigingsproducten.

Deals voor diverse piercings

Hier tussen onze deals hebben we vaak piercingsets aan zeer lage prijzen. Daarom kan je dus bijna altijd piercings voor weinig geld vinden. Overtuig jezelf en bekijk op welke modellen je veel kan besparen. Er is voor ieder wat wils te vinden. Wissel je graag van sieraad, maak dan gebruik van onze dealtjes en bestel dan meerdere sieraden tegelijk, zonder dat je daar elke keer de volle pot voor moet betalen. 

Mocht je op onze aanbiedingenpagina toch je smaak niet vinden, bekijk dan ook nog eens onze uitverkooppagina waar de prijzen nog scherper zijn en het aanbod nog groter is.

Een goed geschenkidee?

Wanneer je uitgenodigd wordt op een verjaardag en nog geen geschenkidee hebt, dan kan je hier bijv. een goede aanbieding vinden en cadeau doen. Als je vriend/vriendin ook in piercings geïnteresseerd is, zal hij/zij zeker tevreden zijn met de nieuwe extra piercing in zijn/haar verzameling. 

We hopen oprecht dat je een goede aanbieding vindt. 

Abonneren op RSS-feed